Elsanta aardbeien planten kopen

Licentie vrij

Wanneer je Elsanta aardbeien planten wilt kopen zit je helemaal goed bij Van den Wijngaart B.V. Wij zijn een ervaren aardbeienplantenkwekerij waar je diverse aardbeien planten kunt kopen, waaronder de Elsanta. Wij kunnen deze aardbeienplanten in zeer grote oplages leveren, zodat je bedrijf meteen voorzien is van genoeg planten.

Van welke sortering ga jij Elsanta aardbeien planten kopen?

De Elsanta is een ras dat een stevige, sappige en goed houdbare en glanzend rode vrucht geeft. De Elsanta is uitermate geschikt voor de handel. Dit door de zeer hoge productie, stevigheid en de houdbaarheid. De Elsanta wordt in veel verschillende teelten gebruikt en heeft als kernmerk dat ze midden vroeg is met de vrucht. Van de Elsanta kun je bij ons de volgende sorteringen kopen:

Planten van de beste kwaliteit

Wij investeren veel in de groeikracht van onze planten. Daarom zorgen we ervoor dat de planten bij ons geen vrucht krijgen en geven we ze speciale mest. Ook maken we gebruik van speciale technieken om de planten optimaal te laten groeien. Hierdoor kun je trouwens ook Elsanta aardbeien planten bij ons kopen die wij precies op maat realiseren.

Plaats eenvoudig je bestelling

Wil je graag Elsanta aardbeien planten bij ons kopen of heb je vragen over onze producten? Neen dan contact met ons op door te bellen naar 076-5600628. Wij geven je graag meer informatie over onze aardbeienplanten.

Zeer goede houdbaarheid

Uitermate geschikt voor handel

Vroeg tot laat

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen