Sonata aardbeien planten kopen

Licentie in huis

Wil je Sonata aardbeien planten kopen? Dan ben je bij Van den Wijngaart B.V. aan het juiste adres. Onze planten zijn van uitstekende kwaliteit en leveren prachtige aardbeien. Niet voor niets hebben wij klanten door heel Nederland en België en zijn ook groothandelaren in het buitenland tevreden klant bij ons.

Sonata aardbeien planten kopen in de gewenste sortering

Sonata is een sappige aardbei met een zoete smaak en een duidelijk aardbeiaroma. De plant geeft een stevige, uniforme vrucht met een kegelvormige en helderrode kleur. Typerend voor de Sonata zijn dan ook de mooie glans en mooie kroontjes. De plant heeft een volle bloei en geeft een goede plukprestatie. Van de Sonata aardbeien planten kun je bij ons de volgende sorteringen kopen:

Koop planten met een optimale groeikracht

De Sonata aardbeien planten die je bij ons kunt kopen hebben een optimale groeikracht. Dit komt doordat wij ze speciale mest geven en ervoor zorgen dat ze nog geen vruchten krijgen bij ons. Hierdoor weet je zeker dat de planten goede vruchten zullen geven op jouw bedrijf.

Ga voor maatwerk

Indien gewenst kunnen wij voor jou ook planten op maat realiseren. Zo ga je bij ons zeker de Sonata aardbeien planten kopen die aan al je eisen voldoen. Heb je vragen over onze planten, wil je een bestelling plaatsen of ben je benieuwd naar onze actuele voorraad? Bel naar 076-5600628 en wij helpen je graag.

Goede plukprestatie en vruchtzetting

Vroege en eerst gekoelde teelt

Uitstekende smaak

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen