Home » Aardbeienplant rassen » Sonsation

Sonsation

Licentie in huis

Sonsation is een korte dag ras die aardbeien heeft in het midden van het seizoen. De aardbeien smaken heerlijk en hebben een rode, glanzende kleur. De plant Sonsation groeit gemakkelijk, blijft compact en heeft fraaie openstaande bladeren. De bloemtrossen zijn op bladlengte, waardoor ze goed beschermd zijn tegen voorjaarsvorst.

De Sonsation levert mooie, stevige en heerlijke aardbeien

Van den Wijngaart B.V. is een van de weinige aardbeienplantenkwekers in Nederland die de Sonsation aanbiedt. Als ervaren aardbeienkwekerij weten wij alles van aardbeienplantenrassen. Zo weten wij dat de vruchten van de Sonsation sterk lijken op die van de Sonata. Wel zijn de Sonsation aardbeien iets steviger dan de van de Sonata. De stevigheid in combinatie met de sappigheid levert heerlijke aardbeien op die niet alleen geschikt zijn voor de directe verkoop, maar ook voor de verkoop aan lokale supermarkten.

Kies uit verschillende sorteringen

Bij ons koop je Sonsation aardbeienplanten in diverse sorteringen. Zo kun je kiezen voor wachtbedplanten, maar ook voor frigo planten en trayplanten. Wij investeren veel om de groeikracht van onze planten zo goed mogelijk te maken en kunnen eventueel planten op maat voor je realiseren. Wil je bij ons aardbeienplanten kopen of heb je vragen? Wanneer je belt naar 076-5600628 helpen wij je graag.

Goede spreiding en makkelijk te plukken

Zeer goede kenmerkende smaak

Prima plukprestatie 1e klas

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen