Home » over ons

Aardbeienplantenkwekerij

Van den Wijngaart B.V. is een frambozen en aardbeienplantenkwekerij in Ulvenhout. De ouders van eigenaar Jac-jan van den Wijngaart begonnen in 1985 met het vermeerderen van aardbeienplanten. In 2002 is het bedrijf overgenomen door Jac-jan. Hierna groeide het bedrijf uit tot een middelgrote aardbeienplantenkwekerij. Het bedrijf is gevestigd in het mooie Noord-Brabantse dorpje Ulvenhout in het zuiden, dichtbij de Belgische grens, direct gelegen aan de A58. Het beschikt over 11 hectare modern containerveld die binnen een straal van 5 km rond ons bedrijf liggen.

Een aardbeienplantenkwekerij met veel keus

Op onze aardbeienplantenkwekerij kweken wij diverse soorten aardbeienplanten. Neem bijvoorbeeld planten voor Sonata en Elsanta aardbeien. We kweken echter ook planten van het bijzondere aardbeienras Sonsation. Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die een licentie hebben om deze planten te mogen verkopen. Je kunt bij ons terecht voor zowel aardbeien stekken als trayplanten.

Vraag om deskundig advies of plaats je bestelling

Wil je direct aardbeienplanten bestellen om aardbeien mee te verbouwen? Of twijfel je over welke planten het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf? Neem in beide gevallen contact op met onze aardbeienplantenkwekerij. Je bereikt ons door te bellen naar 076-5600628. Wij geven je graag deskundig advies en gaan meteen aan de slag met je bestelling.

  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Groeikracht
  • Maatwerk
van-den-wijngaart (1) (1)
oud (1) (1)

Aardbeienplant rassen

Interesse in onze aardbeienplant of frambozenplant?

Vrijblijvend offerte aanvragen